Zašto koristiti WordPress?

23 January, 2021

WordPress

Kada je reč o odabiru platforme za vaš poslovni sajt ili organizaciju može biti vrlo zbunjujuće. Mislimo da je WordPress odlična opcija iz više razloga, koje ćemo spomenuti u ovom članku. Ako niste upoznati sa WordPress, on je izuzetno popularan sistem za upravljanjem sadržajem (CMS). On zadovoljava sve potrebe korisnika, i možete napraviti stranice bez ikakvog kodiranja. Sa WordPress možete odabrati željenu temu i bez angažovanja dizajnera možete je prilagoditi vašim potrebama. Evo nekoliko razloga zašto je WordPress odličan izbor:

1. WordPress je Besplatan

Nemate troškove za korišćenje WordPress i mnoge kompanije uključujući i X-Team čine ga super jednostavnim za instalaciju. Iako postoji mnogo CMS neki od njih mogu biti prilično skupi, posebno za organizacije koje rade sa ograničenim buđetom.

2. WordPress olakšava uređivanje i dodavanje sadržaja

Bez CMS morali bi da znate HTML ili unajmite dizajnera za neke jednostavne promjene na sajtu. Sa WordPress možete lako promeniti sadržaj, kao i tekst, fotografije, a možete dodavati i nove stranice na sajtu, bez potrebe da primenjujete HTML kod.

3. WordPress može biti hostovan bilo gde

Neki Content Management System (CMS) zahtevaju da koristite njihove hosting servise, gde su mesečne naknade često skuplje od prosečnog hosting naloga. Sa WordPress možete koristiti hosting kompanije po vašem izboru, što ga čini još pristupačnijim za održavanje vašeg sajta.