Online baza prevoznika

23 January, 2021

Svedoci smo da nove tehnologije sve više menjaju naš način života. One nam pomažu u mnogočemu i olakšavju naše svakodnevne aktivnosti. Vodeći se tom logikom, mnogi su u ovome videli priliku za unapređivanje sopstvenog biznisa. Stacionirali su se na “online” tržištu i podigli svoje poslovanje na viši nivo.

Prevoznici.com je online baza prevoznika i svih mogućih vrsta transportnih usluga. Osnivači ovog sajta kažu da su se na pokretanje odlučili nakon intenzivnog istraživanja tržista i komunikacije sa mnogobrojnim firmama iz ove oblasti. Posle dva meseca detaljnih analiza, odlučili su se na ovaj potez.

Ideja za sajt Prevoznici.com jeste da se svakodnevnim korisnicima ovakvih vrsta usluga olakša pretraga i svede na što uži izbor. Cilj je da se ova vrsta delatnosti objedini u jednu celinu, stoga je kreirano devet različitih kategorija koje su inače i najtraženije u ovom poslu. Kategorije postoje da bi posetioci imali bolji uvid u sadržaj na sajtu, i kako bi lakše i jednostavnije došli do konačnog rešenja u potrazi za adekvatnom vrstom transporta.

Što se samih prevoznika tiče, njima je omogućeno oglašavanje u vidu kompletnog oglasa. U tom smislu oni mogu detaljno da predstave svoju firmu, opišu usluge, izlože korisne informacije, cenovnik, galeriju i još mnogo toga.

Namera ovog projekta jeste da se plasira u sam vrh prvih stranica pretraživača, i da se stvori prepoznatljiv brend. Za to je potrebna odlična promocija sajta i intenzivan rad na makretingu. Pokrenut je i veliki broj kampanja na društvenim mrežama, što se pokazalo kao odličan potez, jer se u toj vrsti direktne komunikacije sa korisnicima mogu najbolje razumeti njihove potrebe.

Kažu da za dalje razvijanje ovog projekta postoje veliki planovi, koji podrazumevaju mnogobrojne inovacije i ideje. U ove ideje spada i nova, jedinstvena aplikacija za pretraživanje prevoznika, koja kroz samo 3 klika mišem nalazi najpovoljnije i najadekvatnije rešenje. U procesu je i izrada novog aukcijskog sistema poslovanja, koji će omogućiti svim prevoznicima jednake šanse za dobitak posla.