5 dobrih razloga da koristite WordPress

Sa svakim novim izdanjem, WordPress postaje softver za upravljanje sadržajem (CMS) za kreiranje sajtova. Dok je ranije, WordPress bio samo kao blog platforma, zaista je nadmašio reputaciju da bude najlakši CMS za sve vrste sajtova. Potrebno je samo da pregledate mnoge WordPress sajtove, teme da bi videli njegovu svestranost.

Dakle, ako još uvek raspravljate o tome koji CMS da izaberete za svoj sledeći sajt, evo nekoliko odličnih razloga da izaberete WordPress:

1. Jednostavan za korišćenje

Iskreno, on je tako jednostavno za instalaciju i korišćenje. Većina hosting provajdera nude 1-klik instalaciju, tako da nema potrebe da imate neko tehničko znanje ili da morate da obavljate konfiguracije servera. Proces instalacije je izuzetno jednostavan i stotine tutorijala su dostupni na Internetu.

2. Fleksibilni dodaci

Imajući u vidu dobar deo interneta je sada na WordPress, možete se kladiti da ima dovoljno dodataka (plugins) za vaše potrebe. Šta god vam treba od dodatnih funkcija, postoji dodatak za njega u WordPress. Postoje hiljade WordPress dodataka da produži karakteristike vašeg sajta, a najbolji deo je da su većina od njih su besplatni.

3. SEO Prijateljski

WordPress već dolazi prepakovan sa boljim SEO od većine CMS na tržištu. Sa SEO dodatkom, i velikog sadržaja, imaćete sajt sa potencijalom da se dobro rangirati na Google. WordPress ima sve karakteristike za pinging, za pracenja i odgovarajuće oznake naslova.

4. Velika Zajednica

On je popularan! Postoji velika baza za korisnike vi ćete biti u mogućnosti naći blogove, forume i tutorijale sa odgovorima na vaša pitanja. Pored toga, ako je potrebno da zaposlite programera ili dizajnera, postoji velika zajednica spremna voljna da se pozabavi vašim WordPress zahtevima.

5. Open Source

WordPress je open source softver napravljen pomoću PHP. Ako vam je potrebna bilo kakva prilagođavanja na Vašem WordPress sajtu, lako je naći programera da produži funkcije. To vam daje fleksibilnost beskrajne mogućnosti proširenja za web sajt.

Eto, nekoliko razloga da izaberete WordPress za vaš sledeći sajt. Ako vam je potrebna pomoć za WordPress, možete nas kontaktirati.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *